fredag 13 april 2018

Will you hold my hand, when I see you in heaven

Tänk att det har gått tre år sedan vår starkaste stjärna föddes. Och tänk vad mycket som händer på tre år. En son, en lillebror har fötts. Dessa tre år sedan vår ängel föddes har gått helt otrolig fort. Medan de 5.5 månader hon var i livet var så långa att de kändes som år. För tre år sedan vår hon knappt en halvtimme gammal. Hon föddes i vecka 30+0 den 13 april 2015. Hon togs om hand av barnläkare och Kim var i chock, tvingades i saft och fick sin andra dotter i famnen. Sedan skyndades hon upp till Neo där hennes nya hem var. Kanske höll jag på att sys ihop. Kanske var jag reda på uppvaket.Jag har tre barn. Mitt första i v 41+4, 8 augusti, 3070 gram tung o 49 cm lång. Mitt andra i v 30+0, 13 april, 1450 gram tung o 39 cm lång. Min sista i v 40+0, 13 januari, 3420 gram tung o 48 cm lång. Alla så olika, men ändå snäppet lika. Jag har tre barn och alltid kommer Eveleen vara ett av dem och lillasyster till Amy och storasyster till Darwin.

Vi pratar ofta om Eveleen. Och vi tänker alltid på henne.


Idag befann jag mig på samma plats som jag gjorde för tre år sedan. Inte för att föda fram en kämpe utan för att arbeta. Jag känner med patienterna som går en liknade väg som jag gjorde. Jag har en förståelse vad de går igenom. Jag träffar många som arbetade vid min sida under månaderna när Eveleen fortfarande fanns i magen. Några som jag träffar med glädje och några andra jag mindre gärna stöter på. Att arbeta där allt en gång började har inte vart helt lätt då jag får minnesbilder i hur det var och minnena blir allt starkare när jag är där. Men jag ser så mycket glädje bland nyförlösta föräldrar med deras nya familjemedlem och jag arbetar med många härliga människor.

Men grattis vår stjärna, 3 år idag. Finns inte en dag då du inte finns i mina tankar och alltid finns en önskan att du vore här med oss, idag firandes din födelsedag.

Alltid älskad. Aldrig glömd. Evigt saknad.

It's been a long day without you, my friend
And I'll tell you all about it when I see you again
We've come a long way from where we began

Oh I'll tell you all about it when I see you again

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar