lördag 13 juni 2015

Oj vi har ju en bäbis också!

Vi har nog just börjat inse att vi faktiskt har fått barn. Eller rättare sagt fått ett till. Att vi åter igen är bäbisföräldrar. Fast på ett lite annorlunda sätt. Var tredje timma ger vi mat, dag som natt. Mat får hon fortfarande via en sond som går genom näsan ner, 19 cm, i magsäcken. Hon kämpar tappert med att äta via flaska men det är svårt för henne. Hon glömmer att andas och blir då lätt blå och sen somnar hon. Funderar på om jag ska öka mattillfällena till var fjärde timma så hon hinner bli ordentligt hungrig för då verkar hon mer villig att äta mer på flaskan.

1 hund, 2 barn o 1 Kim
sov i soffan redan kl 17..
Kim hade morgonpasset och fick börja med att få tag på vår neo-jobbande granne (Tack!) för lilla E hade dragit ut sin sond! Nått säger mig att det inte var sista gången..

I övrigt är det väldigt trevligt att ha henne hemma. Att familjen är samlad och att ha lite mer tid på hemmaplan. Jobbigt är att man aldrig vågar lämna henne obevakad för man är rädd att hon slutar andas fast hon har apnédosan på jämt och babylarm om vi är mer än 5 meter ifrån henne.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar