torsdag 11 juni 2015

VÄLKOMMEN HEM

Yaaay!!! Hon är HEMMA!! Bästa dr E ordnade så bra med att vi fick 2 dygn i familjerum på Östra och gick det bra (utan tillbud) så skulle vi få åka hem. Hon tyckte att vi "stått ut" så länge med att ligga på sal och visst har det varit påfrestande men vi hade liksom inget annat val? Och att bo i familjerum så länge hade inte riktigt funkat med gården och Amy (om det inte varit i Borås för där får syskon vara med).

Men nu är vi hemma!!! :D På permission - inskrivna i vården i några veckor till. Det är bara positivt då vi fortfarande kan åka till Neo om det är något, ringa dr E eller dr L om det är något vi undrar och de ordnar med undersökningar. Hemvård lyckades hon fixa till oss också så det får vi någon gång i veckan :)

Idag bajsade hon för första gången på 1 vecka. Andra gången på en månad! Barnvagnspromenad har vi hunnit med och annars njuter vi för fullt. Förutom när det äts! Då är man på spänn för hon glömmer så lätt att andas.
Vill man hälsa på vår lilla går detta bra! Jag kan behöva lite sällskap mer än vårdpersonal :P Men frisk ska man vara!! Och gå med på att tvätta händerna innan man pillar på henne ;) Här vill vi inte bli inlagda igen för en onödig förkylning tex!
Tack ni alla för hejarop och gratulationer under resans gång! Resan är långt ifrån över men nu får vi i alla fall kämpa på hemmaplan! Fortsätta blogga om lilla E, prematurer och vårt övriga liv lär jag göra och tackar alla ni som trillar in här, läser och ställer frågor!

2 kommentarer:

 1. Nämen lilla goding :)
  Nu måste vi snart få komma och hälsa på då. Kul att vi bara flyttar nämre och närmre haha
  Behöver ni avlastning så kan A komma och leka med A vilken dag som helst :)
  Kram till er alla 4

  SvaraRadera
  Svar
  1. :D Ja, nu är det inte långt emellan oss! O Amy skulle verkligen få behöva busa av sig lite med A!! Vi får boka en lekdate snart då :) Kram till er med!

   Radera