fredag 29 maj 2015

Familjerum. Eller?

35+5 & 35+6
Idag på morgonen när vi äntligen skulle få familjerum ringde de på morgonen och sa att hon plingat en del under natten så de hade tagit prover i en ny infart i pannan.
Vi packade klart de sista grejerna och åkte och handlade mat som jag kunde ha med på sjukhuset nu när jag skulle bo där.

Direkt när jag klev in på rummet förstod jag att något var fel och att bo på familjerum inte skulle bli av. Hon hade fått en infektion. Och en rätt allvarlig sådan. Hon var blek och matt och alldeles kall. Fy fan för den känslan av att se henne sån. De skulle ta fler prover och vi lät henne idag bara vara för att återhämta sig så gott hon kunde. Hon hade även blod i avföringen igen.

Redan när vi kom dagen efter såg hon bättre ut. Hon var piggare, varmare och finare i hyn. Men hon var inte bra. Vi fick höra från doktorn att hon låg på ett infektionsvärde på 64 och att det skulle stiga innan det gick ner igen. Röntgen på tarmarna togs och odling på urin och ryggmärg. De hade satt in ett bredspektrum med antibiotika, hade hittat att bakterier fanns i tarmarna och nu var det sista kvar att hitta exakt var de kom ifrån så den exakta antibiotikan kunde sättas in.

Nu blev hon även satt på fasta stackarn. Endast har dropp med socker i. 2 dagar efter infektionen startade bestämde sig läkarna att skicka tillbaka henne till Östra för att ha kirurger, specialister och övrig supervård i närheten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar