fredag 29 maj 2015

Några hundra gram

Skillnad på några hundra gram!
E har nu gått upp 800 gram (2220 gr) och det syns! :) Dr E kommer in en dag för att undersöka om hon har något spalt de missat när hon föddes. De kollar detta då hon kräks rätt ofta. Men ofta är det när hon försöker bajsa, då hon trycker så kommer det ut genom munnen istället. Pga dippar hon också i puls och syre. Med kräk i näsan är det svårt att andas! Dr E tycker dock inte tipparna är allvarliga nog att kallas tillbud (när man behöver hjälpa henne att få upp syre/puls igen).

Då hon i övrigt ligger stabilt så får hon nu apnėedosa vilket är en transportabel dosa som sitter fast i enelektrod på magen och larmar ifall hon har ett andningsuppehåll på mer än 20 sekunder. Epoxyn är kvar (den som mäter syre och sitter på foten).

Denna vecka var det även dags för mig att gå till dietisten på Drottning Silvias barnsjukhus. Där fick vi ytterligare lite tips på hur man klarar sig utan komjölksprotein och vilka produkter man kan köpa. Finns en hel del produkter faktiskt! Kalk med D - vitamin behövde jag tydligen också.
Stolt Storasyster hälsade på
Familjens tjejer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar