lördag 23 maj 2015

Svaret

 27+2
Redan dagen efter skulle vi få svar så tillbaks till Östra ännu en gång. Så här kommer mitt luddigaste inlägg hittills. För just det var mr-svaret - luddigt.

Vi fick träffa favoritspecialisten som skulle förklara svaret för oss. Det visade sig att det varit svårt att ta bilderna trots att vi tappat vatten dagen innan (bl.a. i hopp om att barnet skulle ligga mer stilla) så plåtarna var inte de bästa. Det var alltså barnspecialister som noggrant studerat bilderna för att sedan ge sitt utlåtande.

Hålrum i magen där fostervatten samlats
I deras ögon var njurarna INTE cystiska! Däremot var de onormalt stora. Vår läkare höll med. Som Kim tog upp redan med den förkylda specialisten var att njurarna såg exakt likadana ut och skulle de vara cystiska borde de ha ett ojämt mönster. Första positiva vi hört sedan cicusen startade. Kanske skulle den överleva?

Men även svaret på hjärnan var lite luddigt. De tyckte att det mesta såg normalt ut. Och de tyckte sig se den tredje ventrikeln! Magsäck och urinblåsa såg bra ut.

Att en del av njurarna/urinledare såg ut som de gjorde kunde bero på mer vätska vilket i sin tur kunde bero på könet.. vilket doktorn råkade avslöja.... ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar