onsdag 27 maj 2015

Fågelunge

30+2 / 2 dagar 
På nätterna kom sköterskan och gav mig sprutor i benet för att motverka blodpropp. Det kan man få efter ett ingrepp där det är svårt att röra på benen efteråt. Onsdagen hade kommit och jag gick mina första steg. Kim agerade vårdare till mig dessa dagar och hjälpte mig så gott han kunde.

Lillan blev av med CPAPen och kunde nu andas själv!! Röntgen på hjärnan togs och såg bra ut. Den tredje ventrikeln fanns där den skulle. Värdena på njurarna var normala. Jag var så lycklig. Hade hellre henne på utsidan på sjukhus i 10 veckor än i magen så som hon och jag mådde när hon låg i den.

Kim åkte hem till Amy så sov min första natt själv på sjukhuset sedan hon föddes. Lyckades tom GÅ upp till henne på kvällen.
30+3 / 3 dagar
Inte mycket sas. Hon var liten och späd som en fågelunge med en stor grodmage. På något vis lyckades jag bli utskriven och skulle äntligen åka hem! Jag hade fortfarande ont, hade ett HB på 80 och ett blodtryck på 84/52. Men mådde ändå bra! Nu hem till min stora tjej! Som hade blivit storasyster :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar